Vi lanserar vår hetaste uppdatering hittills, irecommend blir ännu enklare!linus digital hr


PUBLICERAT 2019-09-10

Vi fortsätter att innovera och finslipa irecommend, nu blir det enklare än någonsin att rekrytera snabbt, billigt och träffsäkert. Förutom justeringar i förbättrad UX och andra efterfrågade features är vi väldigt stolta över att kunna presentera något som kommer accelerera värdet av irecommend ute hos våra kunder.

VAD HAR VI GJORT?
I vårt förra blogginlägg "Hur kommer jag igång med tipsrekrytering?" beskrev vi vikten av hur man paketerar, lanserar och kommunicerar sitt ”employee referral program”. Genom att lyssna till våra kunder har vi lärt oss hur kommunikationen ska utformas för att skapa bästa möjliga engagemang med förutsättning att både få till en riktigt bra lansering, men också hur man gör för att få tipsandet att bli en naturlig del på arbetsplatsen som håller över tid.

För att tillgodose behovet ovan har därför vår existerande kommunikationsmotor expanderat och kompletterats med en ”automatiserad lanserings-/kommunikationsguide”. Målet är att göra irecommend till mer av en ”Plug n Play”-lösning och kunna generera inspirerande återkommande kommunikation kring uppdateringar om nya tipsmöjligheter, tävlingsstatusar och annat som engagerar till de anställda på företaget utan att det ska innebära extra adminstration i systemet.

Vad innebär det rent konkret:
- Interaktiv lanaseringsguide för att komma igång med irecommend på nolltid
- Automatgenerering och schemaläggning av återkommande utskick och notifikationer utifrån datan i lanseringsguiden
- Möjlighet att skapa och redigera utskick med dynamiskt innehåll så som filmer, presentationsmaterial och screen-shots
- Överblicksvy för all kommunikation som ska skickas, och har skickats, ut från systemet

Systemet hjälper er så att inget faller mellan stolarna, men ger er alltid möjlighet att modifiera vad som kommuniceras, genom vilka kanaler och när. Med hjälp av tekniken lär vi oss snabbt vilken typ av kommunikation som engagerar, vilken tid på dygnet det tas emot bäst, vad som driver handling och mycket mer - så att påstå att denna del av tjänsten är färdigutvecklad skulle vara en naiv lögn. Vi har bara börjat!

VARFÖR HAR VI GJORT DETTA?
Då vi har sett kraften i vad ett välpaketerat program med engagerande kommunikation kan åstadkomma ville vi hjälpa våra kunder ännu mer med detta. Med utgångspunkt i automation OCH möjlighet till egna modifieringar tror vi oss nu ha hittat nyckeln till hur man tar sin rekrytering till nästnästa nivå.

Sammanfattat vill vi åt enkelhet och struktur för våra kunder i kombination med engagerande och lättsam kommunikation för användarna/medarbetarna. Med vår nya automatiserade kommunikation kan våra kunder istället fokusera på det som är viktigt, att hitta och utvärdera de mest passande kandidaterna till sitt bolag.

Vi har börjat rulla ut detta till alla våra befintliga kunder. Ni som ännu inte anslutit er till irecommend, hör gärna av er om ni vill se hur det ser ut i praktiken. Vi älskar att prata om nya förträffligheter i vår tjänst 🙂
Boka demo